Bezocht en Beoordeeld: Harry Malter in Destelbergen

 

image

Aantal sterren: 5

Categorie: Familiepark

Korte beschrijving: Harry Malter is een familiepark dat werd opgericht door een telg uit een circusfamilie. En it shows. Geen grote pretparktoestanden en attracties waar de kinderen toch te klein voor zijn. Geen irritante Disney muziek toestanden. Het is een klein, gezellig park, volledig gericht op de kleintjes. Ze kunnen en mogen overal op, er zijn zelfs bootjes waar ze alleen in gaan (ja, zelfs mijn 2-jarige). Er zijn vliegende stoeltjes, een hindernissenparcour, heel veel speeltuigen. 2 keer per dag is er een circusvoorstelling en die mag je zeker niet missen! Je kan op een treintje, een ponywagen, kamelen,… Er staan kabouterhuisjes, er zijn een boel aapjes te zien, je kan tussen de makis wandelen, de ara’s met hun prachtige veren en de stokstaartjes met hun grappige manieren, … Echt alles wat een kind blij maakt, is er te vinden! Het was er gezellig druk, maar er waren geen ellenlange aanschuifrijen.

Kindvriendelijkheid: Perfect geschikt voor peuters en kleuters. Ik gok tot een jaar of 8. Oudere kinderen zullen ook plezier beleven, maar de focus ligt echt op de kleintjes.

Netheid: Het is een buitenpark en er zijn wandelwegen in zand en aarde. Alle attracties zijn proper, de circustent is netjes, de dieren zijn mooi verzorgd. Het is geen spik en span park, maar dat is ook niet nodig. Als de oogjes van de kleintjes stralen, maakt een ongesnoeide struik niet echt uit, toch?

Prijs: €

De ingang kost 12,5 € en je krijgt een ticket voor het circus, voor de ponywagen, de kamelen en het treintje. Parkeren kost 1 €. Als je een jaarabonnement neemt, krijg je per abonnement 1 gratis ingangsticket voor iemand anders. Ook dat is echt op familie-gericht.

Personeel: Iedereen die er werkt, vond ik heel vriendelijk. En de circusartiesten doen ook andere taken in het park en dat maakt het allemaal net iets echter. Dat maakt het een echt familiepark en niet het zoveelste ‘big business’ pretpark.

Bereikbaarheid: Via de snelweg gemakkelijk bereikbaar.

Parkeergelegenheid: Je kan net voor het park parkeren. Parking kost 1 € en dit betaal je samen met je ingangticket

Waar sterren verloren: Nergens.

In de buurt: Je kan gerust een dag vullen in het park. Maar Destelbergen heeft ook een heemkundig museum en je zit natuurlijk heel dicht bij Gent.

Adres: Bosheidestraat 15 – 9070 Destelbergen (09/252.22.56)

Openingsuren: dagelijks van 10u tot 18u

Link

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s